Bruidstaarten

Het Suikerhuys ontwerpt en maakt met grootse zorg heerlijke en professioneel gedecoreerde bruidstaarten. Een taart die voor dé speciale dag gemaakt wordt, verdient veel aandacht om qua uiterlijk te kunnen matchen met de stijl van de bruiloft. Denk hierbij aan de bruidsjurk/-pak, het boeket, de vormgeving van de uitnodiging of de locatie.

Bruidsfotografie_Danny_Lianne
© Simon Meinderstma – photos4ever.nl


Een bruidstaart geheel naar wens

Op het gebied van styling/decoratie en smaken zijn veel opties mogelijk. In een persoonlijk gesprek kunnen alle wensen en mogelijkheden besproken worden. Indien gewenst kan een afspraak gemaakt worden voor een proeverij. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen verschillende combinaties van cakesoorten, marsepein, fondant en een reeks vullingen geproefd worden. Deze proeverij kan helpen bij het maken van een definitief besluit voor de bruidstaart.

adaja en Sebastiaan bruidstaart1Adaja en Sebastiaan bridstaart2

Taarttopper
Bovenop de bruidstaart wordt veelal een bruidspaartje geplaatst, maar er zijn meerdere ideeën uitvoerbaar. Het bruidspaar kan Het Suikerhuys de opdracht geven een taarttopper te regelen of er zelf één aanleveren.

Kosten voor de bruidstaart
Gezien de vele mogelijkheden die eerst besproken moeten worden, is vooraf geen exacte prijs vast te stellen. Het Suikerhuys rekent gemiddeld een bedrag van €5,- per persoon. Bij bijzondere wensen die voor arbeidsintensiever werk zorgen kan deze prijs hoger uitvallen of een afzonderlijke meerprijs gerekend worden. Denk hierbij aan suikerbloemen en boetseerwerk.

Kosten voor de proeverij zijn €25,-.

In de portfolio zijn enkele voorbeelden te vinden van reeds gemaakte bruidstaarten.
Vragen of opmerkingen over bruidstaarten? Neem dan gerust contact op!

Bruidsfotografie (tip)
Voor de bruidsparen die nog geen bruidsfotograaf hebben gevonden raadt Het Suikerhuys fotograaf Merel den Hoed aan. Kijk voor meer informatie op www.merelshootit.com.

Comments are closed.