Cupcakes

Het Suikerhuys levert naast feest- en bruidstaarten ook creatief gedecoreerde cupcakes. Cupcakes zijn heerlijke cakejes versierd met fondant, marsepein of een sierlijke toef. Leuk en toepasselijk belegd met bijvoorbeeld de leeftijd van de jarige, het logo van uw bedrijf of de naam van een pasgeboren baby.

Zowel voor de cake als de toeven zijn diverse smaken te maken. Denk hierbij aan vanille, chocolade, karamel, stroopwafel, oreokoekjes, aardbeien enzovoorts. U kunt er eventueel ook voor kiezen om de cupcakes te laten vullen met bijvoorbeeld chocoladesaus of aardbeienjam.

Cupcakes1   Cupcakes2

Logocupcakes

U opent de deuren van uw bedrijf, er wordt een nieuw logo/huisstijl geïntroduceerd, u viert een jubileum met alle werknemers en collega’s of u stuurt een lekker presentje naar uw klant. De logocupcakes zijn een welkome verrassing voor de diverse gelegenheden.

LogoCupcakes1   LogoCupcakes2

Geboortecupcakes

Een goed alternatief voor beschuit met muisjes zijn geboortecupcakes. Leuk om uw visite te kunnen trakteren met naar wens gedecoreerde cupcakes met bijvoorbeeld de naam van uw pasgeboren kind. Ook is het mogelijk om de versiering te laten matchen met het geboortekaartje.

Geboortecupcakes2   Geboortecupcakes1

Cupcakes bij uw taart

Waarom kiezen tussen een taart en cupcakes als het allebei kan? Het Suikerhuys kan de feesttaart en cupcakes in dezelfde stijl opmaken. Zo is er voor iedere feestganger wat wils.

Cupcakes en taart 2   Cupcakes en taart 1

 

Het Suikerhuys biedt zowel normale als minicupcakes aan. Beide formaten zijn verkrijgbaar met fondant of een mooie sierlijke toef.

Cupcakes groot en klein

In de portfolio zijn diverse voorbeelden te vinden van gedecoreerde cupcakes.
Vragen, opmerkingen of bestellingen? Neem dan gerust contact op!

 

Comments are closed.