het-suikerhuys_icon_bruidstaart_cupcakes_sweettable

Bruidstaarten

Een bruidstaart
geheel naar wens

Op het gebied van styling/decoratie en smaken zijn veel opties mogelijk. In een persoonlijk gesprek kunnen alle wensen en mogelijkheden besproken worden. Indien gewenst kan een afspraak gemaakt worden voor een proeverij. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen verschillende combinaties van cakesoorten, marsepein, fondant en een reeks vullingen geproefd worden. Zo’n proeverij helpt bij het maken van een definitief besluit voor de bruidstaart.

het-suikerhuys_icon_bruidstaart_cupcakes_sweettable

Taarttopper

Bovenop de bruidstaart wordt veelal een bruidspaartje geplaatst, maar er zijn meerdere ideeën uitvoerbaar. Het bruidspaar kan Het Suikerhuys de opdracht geven een taarttopper te regelen of er zelf één aanleveren.

het-suikerhuys_icon_bruidstaart_cupcakes_sweettable

Taartstandaards

Het Suikerhuys beschikt over een reeks standaards voor taarten en cupcakes waaruit gekozen kan worden. Mocht de gewenste niet beschikbaar zijn, dan kan het bruidspaar deze uiteraard ook zelf aanleveren.

het-suikerhuys_icon_bruidstaart_cupcakes_sweettable

Kosten

Het Suikerhuys rekent €6,50 per persoon. Bij bijzondere wensen die voor arbeidsintensiever werk zorgen kan deze prijs hoger uitvallen of een afzonderlijke meerprijs gerekend worden. Denk hierbij aan suikerbloemen en boetseerwerk. Uiteraard wordt dit vooraf overlegd tijdens een bespreking en/of proeverij.

Kosten voor de proeverij zijn €30,-. Bij bestelling van de bruidstaart vervallen deze kosten.